A KolibriEnergia

Mi a KolibriEnergia?

A KolibriEnergia energetizáló, harmonizáló és önismereti módszer, amely a természetben – a növényekben, az ásványokban és a színekben – megjelenő tanításokat közvetítő energiarezgéseket használja.

A KolibriEnergia – színeken keresztül behangolt energiafrekvenciákon – kozmikus energiát igyekszik közvetíteni a fizikai testbe és a tudatba egyrészt kézen, másrészt tudaton keresztül közvetített energetizáló gyakorlatok által, amelyek segíthetnek beindítani a testi és tudati harmonizáló folyamatokat.

A KolibriEnergia a mai napig tudományosan nem igazolt módszereken alapul, nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak, (gyógy)kezelésnek, nem sorolható az orvosi gyakorlat, az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe, ezért az orvosi konzultációt, diagnózist és kezelést nem helyettesíti.

Kinek segíthet?

Bárkinek kortól, nemtől függetlenül! Mivel a kozmikus energia bevitele a rezgésszint emelését célozza, amely segíthet beindítani a harmonizáló folyamatokat, így mindenfajta fizikai és lelki probléma esetén használható, így bárkinek, bármilyen élethelyzetben segítséget nyújthat!

Alkalmazása egyszerű, könnyen mindennapi életünk részévé tehetjük, és segítségül hívhatjuk fizikai és lelki nehézségeink esetén. Alkalmazása ugyanakkor nem jelenti azt, hogy személyes állapotunkban okvetlenül változást eredményezne.

Hogyan hat?

A KolibriEnergia bármilyen fizikai vagy lelki tünet esetén támogathatja az egyensúly helyreállítását. A bevitt kozmikus energia beindíthatja és felgyorsíthatja a fizikai testben a harmonizáló folyamatokat, másrészt hat a tünetek tudati okaira is, és segíthet azok feltárásában, megértésében és kioldásában is.

Segítségével végezhetünk erőteljes kézrátételes energiaközvetítést, energia tudati küldését, energiával való feltöltést, a testből a nem odavaló energiagócok kiemelését, energetikai tisztítást, védelmet, fizikai, érzelmi és mentális állapotok átalakítását, valamint a „reinkarnációs utazásnak” is nevezett karmikus oldást is. Hatékony meditációs gyakorlatokat is alkalmazhatunk, és a férfi-női energiák kiegyensúlyozásával elősegíthetjük a párkapcsolat mélyebb megélését és a párkapcsolati elakadások feloldását is.

A fizikai és lelki nehézségeink a tudatunkban olyan okokból eredhetnek, amelyeket még nem tudtunk teljesen és tisztán megérteni, ezért árnyékban (a tudatalatti vagy tudattalan terében) vannak bennünk, és emiatt tüneteket okozhatnak. A tünetek segítenek felismerni, hogy a teljes gyógyulás érdekében a tudati okokkal is foglalkozzunk. A tünetek esetén ezért nemcsak a fizikai testet érdemes energetizálni, de annak tudati hátterét is ajánlott feltárni és kioldani. A tudati és a fizikai szintre is fókuszáló energetizáló gyakorlatok kombinált alkalmazása segíthet beindítani azokat a változásokat, amelyek a teljesség, a harmónia irányába vezetnek, és így önismeretünk folyamatában is nagy segítséget nyújthatnak.

A KolibirEnergia a kézrátételes és tudati gyakorlatokat növényi és ásványi alapú étrend-kiegészítő esszenciák fogyasztásával is támogatni kívánja.

„Minden energia, mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a Valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni, és megkapod. Nem is lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika.”

Albert Einstein