A teljesség színei

A KolibriEnergia energetizáló, harmonizáló és önismereti módszer, amely a természetben – a növényekben, az ásványokban és a színekben – megjelenő tanításokat közvetítő energiarezgéseket használja.

A KolibriEnergia 12 alapösszetevője

A KolibriEnergia egyrészt kézen, másrészt tudaton keresztül közvetített energetizáló gyakorlatokból áll, amelyek a kozmikus energia különböző módon történő, harmonizáló hatású közvetítését célozzák.

A KolibriEnergia célja, hogy emeljük saját magunk és a környezetünk (társaink és a Föld) rezgésszintjét, és ezzel egy olyan emberi fejlődéshez járuljunk hozzá, amelyben az életünk előrehaladásával egyre rugalmasabbá, egyre könnyedebbé válunk, és bemerevedéseinket, beszűkültségeinket folyamatosan oldjuk.

A KolibriEnergia a test-lélek-szellem hármasság egyensúlyára, a minél nagyobb teljesség állapotának megteremtésére törekszik. Mindehhez nagyon fontos egyben az ember, a természet, és a teremtő energia hármasságának az egyensúlya is.

A KolibriEnergia segít felismerni, hogy önmagunkat csak a környezetünkkel összhangban tudjuk fejleszteni, mivel minden mindennel összefügg. Az egyén és környezete folyamatosan üzennek egymásnak, jeleket váltanak, információkat közvetítenek.

A KolibriEnergia a környezetből jövő rezgések tudatos alkalmazására épül. Segítségével:

  • A színek/fények rezgését – behangolt energiafrekvenciákon keresztül – irányítjuk a fizikai testbe és a tudatba, amit egyrészt kézen, másrészt tudaton keresztül közvetített energetizáló gyakorlatokkal tehetjük meg.
  • Gyógynövény- és ásványalapú esszenciák által is bevihetünk olyan rezgéseket, amelyek segítenek az egyensúly megteremtésében, a harmónia helyreállításában.
  • A környezetünkben megjelenő információkat, jelenségeket tudatosan figyelhetjük, értelmezhetjük, felismerve hogy nincsenek véletlenek és minden okkal történik velünk.

A KolibriEnergia a következő mechanizmusokat alkalmazza:

  • Behangolt energiafrekvenciákon keresztül kiegyensúlyozó energetikai gyakorlatokkal, a rezgésszint emelésével segít beindítani a testi és tudati harmonizáló folyamatokat.
  • A növények és ásványok mély univerzális tanítások közvetítői, amelyekhez kapcsolódó színek kézen vagy tudaton keresztül közvetített energetikai gyakorlatokkal történő alkalmazása aktiválhatja a tudatban és a fizikai testben ezeket a tanításokat, és a bennük megnyilvánuló harmonizáló programokat.
  • A növényekben, ásványokban meglévő információk szájon át, esszenciákon keresztül történő bevitele is segítheti mind a tudatban, mind a fizikai testben az adott helyreállító programok hatásait.