A természetre hangolva

A KolibriEnergia a természet tanításaira építve, a teljesség önmagunkban és környezetünkben való megteremtését támogatja.

A KolibriEnergia nem kíván sem hozzáadni, sem elvenni a személyiségünkből. Egyszerűen segíti, hogy figyeljük és értsük meg, hogyan reagál a természet, és engedjük meg magunkban is a természetes folyamatoknak a kibontakozását. Mindezeknek köszönhetően átalakulhatnak bennünk azok az irányultságok, amelyek addig nehézségeket okoztak. Ezáltal magától értetődően az élet bármely területén – legyen az fizikai vagy lelki megnyilvánulás – helyreállíthatjuk a harmóniát.

A KolibriEnergia nem befolyásol, hanem terel: segít, hogy megtaláld a természet tanításai révén azt az utat, ami éppen a legsimábban vezet. Természeti folyamatok analógiáján működik, nem akar befolyásolni, csak megmutatja, hogy mire tanít a természet, és ezekre a tanításokra hogyan tudunk támaszkodni nehézségeink, betegségeink során, az életünk bármely aspektusában: abban hogy hogyan fogadjuk be a külvilágot, hogyan viszonyuljunk hozzá, hogyan hangolódjunk rá a környezetünkre, milyen kapcsolatban legyünk önmagunkkal, hogyan tudjuk magunkat megtisztítani a fizikai és lelki szennyeződésektől, hogyan vállaljuk fel szerepeinket, hogyan alkalmazkodjunk a kihívásokhoz, hogyan változzunk, váltsunk nézőpontot, hogyan tudjuk kifejezni önmagunkat, hogyan vegyünk részt a szeretetáramlásban, hogyan éljük meg a párkapcsolatot és kezeljük a kihívásait, és egyáltalán hogyan érthetjük meg mindazt, ami történik velünk.

A KolibriEnergia megmutatja, hogy ezeken a területeken hogyan teremt harmóniát és egyensúlyt a természet, és ugyanígy tudjuk harmonizálni mi is önmagunkat. Ahogy a természetben, úgy nekünk is ott vannak a jelek: egy másik emberben, állatban, növényben, jelenségben, bármiben ott lehet a tanítás, ami segít megtalálni azt a színárnyalatot, amire éppen szükségünk van. A KolibriEnergia segít észrevenni, ahogy spontán megnyilvánul a természet, ugyanúgy kapunk spontán mindenre választ az életünkben mi is, ha hagyjuk a természetet (az életet) kibontakozni. Ezáltal észrevehetjük, hogy mi igazán a mi dolgunk, mi az, amiért itt vagyunk, mi az, amit mi tudunk megnyilvánítani; a teljeséghez hogyan tudjuk hozzátenni magunkat és közben bennünk hogyan nyilvánul meg a teljesség. A természet megmutatja, hogy mi hol zártuk el magunkat a teljesség bizonyos aspektusaitól, és azt is, hogy gyógyulásunk, fejlődésünk érdekében hogyan tudjuk ezeket integrálni. És ahogy integráljuk magunkba, úgy nagyobb teljességet is tudunk árasztani a többiek felé, és így teljesebbé tesszük őket is.