Behangolások

A KolibriEnergia behangolások révén segítí elő, hogy a kozmikus energiát egy egyedi behívás segítségével használjuk. A behangolás által oly módon kapcsolódunk a kozmikus energiához, hogy az előhozza és beindítja a bennünk lévő energetizáló, harmonizáló erőket, amellyel hathatunk saját magunk és mások harmonizáló folyamataira. A KolibriEnergia behangolásoknak köszönhetően a színek és különböző természeti formák harmonizáló frekvenciaként tudnak működni.

A behangolások egymásra épülnek. Az alapbehangolás bárki előtt nyitva áll. A behangolások között nincsen előírt kivárási idő, mindig a személyes megvalósítás foka dönti el, hogy kinek mikor ajánlott egy újabb behangolás.

KolibriEnergia 1. – Alapbehangolás

A KolibriEnergia alapbehangolása megnyitja azokat a csatornákat, amelyek révén kozmikus energiarezgéseket használhatunk kézen keresztül közvetítve problémáink feloldása céljából, és ezáltal egy végtelenül természetes, szabad és közben erőteljes eszközt élesztünk fel magunkban a fizikai harmónia, a lelki egyensúly és a szellemi fejlődés folyamatában.

A KolibriEnergia nagyon egyszerűen működik, mégis nagyon változatosan, bármilyen fizikai, érzelmi és mentális problémára célirányosan alkalmazható, nem állandó frekvenciával dolgozik, hanem mindig azt a rezgést tudjuk behívni, ami számunkra a leghatékonyabb. A fizikai változások mellett, külön dolgozhatunk a tudatunkkal is, harmonizálva annak működését, amely révén sokkal könnyebb lesz változtatni. Az energetikai változásokat meditációs gyakorlatokkal is támogatjuk.

Megújító és egyedi élményt adhat a kézrátételes energiaközvetítés, valamint az általa nyert biztonságérzet, hogy az átható erejű kozmikus energiát bármikor használhatjuk saját magunk és bárki más segítésére!

A következő Alapbehangolás időpontja: 2023. június 3-4.

Mindkét nap 9.00-től – kb.17.00-ig (érkezés: kezdés előtt min. 10 perccel)

Helyszín: Budapest XII. Diós árok 2. (6-os kapucsengő).

Átadó: Szentgyörgyi Horváth Zoltán (30-248-5851, szentgyorgyihorvath.zoltan@kolibrienergia.hu)

Amit hozz magaddal: kényelmes ruházat, ennivaló, füzet, toll.

A Behangolás előtti és alatti napokon vegetáriánus – lehetőség szerint vegán – táplálkozás ajánlott!

Jelentkezés emailben: szentgyorgyihorvath.zoltan@kolibrienergia.hu

Részvételi díj: 40.000 Ft.

(Amennyiben valaki ezt az összeget a jelenlegi helyzetben nem tudja megengedni magának, de nagyon szeretne fejlődni, akkor ebben az esetben lehetőség van részletfizetésre! Ha most ilyen helyzetben vagy, jelezd és találunk megoldást!)

KolibriEnergia 2. –  Kapcsolódás

Ezen a behangoláson a kézrátételes mellett már szerepet kapnak a tudatunkkal közvetíthető energetizáló gyakorlatok, amelyekkel egyrészt mérhetetlenül széles távlatokat nyithatunk a kozmikus energia közvetítésében, másrészt a kapcsolódásunkat erősíthetjük: szorosabban és mélyebben kapcsolódhatunk önmagunkhoz, a párunkhoz, a többi emberhez és más  élőlényekhez, valamint a kozmikus energiához, azaz a minket körülvevő környezethez.

  • A kozmikus energiát tudattal közvetítve, saját magunkat és másokat tölthetünk fel energiával, küldhetünk energiát magunknak és bármely más élőlénynek, távban is, az idő és a tér korlátait is túllépve, és ezáltal egy másfajta kapcsolódást teremtve önmagunk és a többi lény között. Ennek segítségével bárhol bármikor azonnali pozitív energetikai változások elindítását ösztönözhetjük saját magunk és mások fizikai, érzelmi és mentális állapotában.
  • Erőteljes csakratisztító, energetizáló meditációs gyakorlatokat végezhetünk, amelyek segítségével szorosabban tudunk kapcsolódni önmagunkhoz, és jobban megérthetjük a szerveinkben és a lelki állapotunkban tapasztalt elakadások hátterét, jellegét.
  • Segíthetjük a párkapcsolat mélyebb megélését és a párkapcsolattal, nemiséggel kapcsolatos elakadások (párkapcsolat hiánya, párok közötti konfliktusok, szexuális problémák, gyermekvállalási nehézségek, stb.) feloldását is.

KolibriEnergia 3. –  Átalakítás

Ezzel a behangolással az átalakító erőnkre hatunk, és ezáltal az arról alkotott korábbi elképzeléseinket, illetve azok határait írhatjuk át.

Egyrészt a különböző fizikai elváltozásokban (pl. daganatok, ciszták, csomók, gyulladások, stb.) megnyilvánuló energiagócok energetikai kiemelésére, másrészt a csontozati problémák energetikai kiegyensúlyozására hathatunk, harmadrészt egy különlegesen erőteljes tudati energiaközvetítést alkalmazhatunk, amellyel akár fizikai, akár lelki szinten történő energetikai átalakításokra, továbbá energetikai tisztításra, védelemre van lehetőségünk. A behangolás összekapcsol a KolibriEnergia által közvetített természeti törvényszerűségekkel, amelyek a növényekben, ásványokban és a színekben jelennek meg, és számunkra is érvényes hatásokkal bírnak, így fontos életvezetési tanácsadókként szolgálhatnak: segítségükkel hozzáállásunkat, sémáinkat, elakadásaink tudati háttereit is átalakíthatjuk.

KolibriEnergia 4. –  Karmikus Oldás

Ez a behangolás összekapcsol azon rétegeinkkel, amelyek tárolják az előző életeink lenyomatait. Így feléled azon természetes képességünk, hogy segíteni tudunk másoknak vagy saját magunknak korábbi életeink felidézésében, abból a célból, hogy a jelenlegi életünkben felmerülő elakadásainkat alaposabban meg tudjuk érteni, és így változtatni tudjunk rajtuk, és meg tudjuk oldani azokat. Bármelyik olyan korábbi életünkbe bepillantást nyerhetünk, amelyik összefüggésbe hozható azokkal a nehézségekkel, amelyeket jelen életünkben tapasztalunk. Mostani életünk korábbi szakaszainak történéseire is ránézhetünk. A visszanézés lényege minden esetben az, hogy kioldjuk azokat a karmikus blokkokat (pl. döntéseket, fogadalmakat, bűntudatot, félelmeket), amelyek jelenleg beszűkítik nézőpontunkat, merevséget okoznak személyiségünkben, és akadályoznak a fejlődésben, a boldogság tapasztalásában. Sokkal tisztábban láthatjuk át azt, amiben éppen vagyunk, ahol éppen tartunk. Változhat a halálhoz és a halálfélelemhez való viszonyunk is. Továbbá megbékélést, önmagunk és a helyzeteink, kapcsolataink mélyebb szintű elfogadását is eredményezheti.

A karmikus oldások végzése fellebbenti a fátylat előttünk, hogy a nehézségeinkre más szemszögből tudjunk rátekinteni, és az új nézőpont megváltoztatja a berögzült sémáinkat, amelyek eddig akadályozták életünket és a szeretet tiszta áramlását.

KolibriEnergia 5. –  A Tudat Ereje

Ezen a behangoláson új perspektívák nyílhatnak meg mind a spirituális úton járóknak, mind az energetizálásban elmélyedni vágyóknak. Tudatunkat kihelyezhetjük más térbe, dimenzióba, síkra, és ezáltal olyan velünk született finomérzékelési képességeink aktíválódhatnak, amelyeket használva tisztánlátásunk és spirituális megértésünk, valamint energetikai közvetítő képességünk jelentősen felerősödhet, egy új világ tárulhat fel. Másrészt az energiaközvetítést távolból is végezhetjük. Harmadrészt olyan kézen keresztüli energiaközvetítő gyakorlatok birtokába kerülhetünk, amelyek jelentősen kibővíthetik és megerősíthetik energetikai eszköztárunkat.

KolibriEnergia Ökoenergetizálás 1.

A KolibriEnergia egyik fő célja, hogy hozzájáruljon a Bolygó energetikai és ökölógiai egyensúlyának helyreállításához, segítsen terjeszteni azt a szemléletet, hogy az ember természetes törekvése legyen az adok-kapok egyensúly visszaállítása: igyekezzünk legalább annyit adni a Föld fejlődéséhez, mint amennyit kapunk tőle. E behangolás célja, hogy emeljük a növények és rajtuk keresztül az egész Föld energiaszintjét, amely ezáltal kedvezően hat vissza ránk is. Mindezt fák energetikai beavatásával érhetjük el. Ezáltal növelhetjük a fák oxigéntermelő kibocsátását és annak sebességét, amivel erdők és különböző területek energetikájának emelését segíthetjük elő, és ezzel kedvező ökológiai változások elindítói és motorjai lehetünk.

Erre a behangolásra azokat várjuk, akik már részt vettek a KolibriEnergia 2. Kapcsolódás Behangoláson.

Egyéb behangolási lehetőségek

A csoportos behangolások mellett lehetőség van egyéni behangolásra is. Az egyéni behangolások az egyén személyes fejlődésére, fizikai és lelki állapotára igazíthatók. Az egyéni behangolások ára eltérhet a csoportos behangoláson alkalmazottaktól.

Az alapbehangoláson gyerekek is részt vehetnek 8-9 éves kortól. Megfelelő létszám esetén van lehetőség kifejezetten gyerekeknek szóló behangolásokra is, ahol könnyeden, játékosan, a gyerekekhez nagyon közel álló módon tudjuk összeállítani a programot. A felsoroltak mellett a jövőben várhatóan újabb behangolási lehetőségekkel, meditációs gyakorlatokkal bővül a KolibriEnergia, amelyek segítségével még hatékonyabban tehetünk önmagunkért, másokért és a Föld bolygóért is!

„Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek!”

Jézus