Energetizálás

Bármilyen fizikai vagy lelki probléma esetén a KolibriEnergia módszerrel adott kézrátételes vagy tudati energetizáló gyakorlatok hatékonyan tudják támogatni a harmonizálást, kiegyensúlyozást, a változási folyamatot, arra ösztönzőleg, serkentőleg, megerősítőleg hathatnak.

Az energetizálások egyidejű hatást gyakorolhatnak a fizikai és a tudati síkon, így nemcsak a fizikai vagy lelki tünetek csökkenését, megszűnését, de a kiváltó okok feloldását is segíthetik. Fontos, hogy az energetizálások alkalmával foglalkozzunk a tünetek tudati hátterével is, mivel a fizikai vagy lelki problémáink hátterében tudati reakcióink következményei állhatnak. Az igazi gyógyulás nemcsak a fizikai síkon szükséges, igazán akkor történhet meg, amikor a tudatalattiban futó és tüneteket produkáló programokat tudatos szintre emeljük, és a megértés révén, a tudati programot is képesek vagyunk megváltoztatni. Az energetizálás folyamata így egyben önismereti út is lehet, amely során rengeteget tanulhatunk, és mélyebben megérthetjük önmagunkat és környezetünket is.

Ugyanakkor a KolibriEnergia energetizálás – bárki is végezze azt – nem nyújt egészségügyi ellátást, sem egészségügyi szolgáltatást, így nem fejt ki semmilyen, az orvosi gyakorlat, az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységet. Aki KolibriEnergia energetizálást végez, az nem tehet olyan tartalmú kijelentést vagy ígéretet, amely arra engedne következtetni, hogy a szolgáltatás igénybevétele a személyes állapotban okvetlenül változást eredményez.

Kézen keresztüli energetizálás

A KolibriEnergia módszere számos energetizálási technikát alkalmaz, amelyek általában kézen keresztüli energiaközvetítéssel működnek, ezek egy részében az energetizálást végző érinti az energetizálás igénybevevőjét, de vannak olyan gyakorlatok is, amelyek az aurában dolgoznak. Általában egy alkalommal az energetizáló különböző gyakorlatokat használ, változatosan egymásra építve, kombinálva azokat. Az energetizáló intuitív képességét is használja az energetizálás menetének meghatározásában, és az alkalmazott KolibriEnergia gyakorlatok kiválasztásában. Fontos, hogy egy energetizálás alkalmával mind a tünetekkel, mind az azokat kiváltó tudati okokkal foglalkozzunk.

Egy kombinált, több gyakorlatból álló energetizálás során a következő főbb elemeket alkalmazhatjuk:

  • Kézen keresztüli kozmikus energia közvetítése a harmonizáló folyamatok beindítására és felgyorsítására,
  • Csakrák működésének harmonizálása,
  • Aura tisztítása,
  • Energetikai gócok eltávolítása
  • Tudati okok oldása.

Karmikus oldás

A KolibriEnergia módszerével lehetséges korábbi életeink, illetve jelenlegi életünk korábbi szakaszainak visszaidézése, abból a célból, hogy a jelenlegi életünkben problémaként felmerülő helyzeteket meg tudjuk érteni, az elakadások okait fel tudjuk oldani, és így változtatni tudjunk a kialakult helyzeten. Az oldással általában olyan beszűkült nézőpontokat, személyiségjegyeket, ragaszkodásokat, fájdalmas kapcsolódásokat okozó hatásokat igyekszünk megváltoztatni, amelyek mindeddig szenvedést és nehéz élethelyzeteket okoztak.  Az oldások hatására alapvető módon alakulhat át nézőpontunk, hozzáállásunk, amelynek következtében életünkben jelentős változások indulhatnak el.

A karmikus oldás alkalmazása éber tudatállapotban történik, nem igényel semmilyen módosult állapotot, hipnózist, vagy bármilyen külső befolyásolást. Kizáró tényezők: várandós állapot, tartós depresszió, skizofrénia, egyéb pszichés betegségek, antidepresszáns szedése, 18 év alatti kor.

Férfi-Női energiák kiegyensúlyozása: „Teljességre hangolás”

Életünk nagy kihívása, hogy egyrészt a saját nemiségünket a teljességében meg tudjuk élni, másrészt a bennünk – a nemiségünk folytán – háttérben lévő minőségeket a másik nemen keresztül  be tudjuk engedni, és ezáltal megélni. Ezt leginkább a párkapcsolatban tudjuk megvalósítani.

A KolibriEnergia egyik fontos gyakorlata, hogy a megfelelő párkapcsolatra hangoljuk magunkat. Ez egy 15 napos energetizálás keretében történik, amikor a csakráinkat önmagunk nemiségének minél teljesebb megélésére és a másik nem befogadásának, megértésének mélyebb minőségére hangoljuk, ami egyben elősegíti a párkapcsolati nehézségeink megoldását is (pl. ha nincs párunk, könnyebben találhatunk, illetve meglévő párunkkal konfliktusainkat, nehézségeinket könnyebben megérthetjük és megoldhatjuk).

Párok energetikai összehangolása

A KolibriEnergia technikájával lehetőség van arra is, hogy meglévő párokat összehangoljunk energetikailag. Ezt akkor érdemes elvégezni, ha a pár tagjai elkötelezettek egymás mellett és nyitottak arra, hogy az egymás közötti akadályozó tényezőket közösen felszámolják, és ebben készek teljesen őszintén együttműködni és hajlandók változtatni azokon a működésmódjukon, amelyek akadályozhatják a teljesség megélését a saját és közös életükben egyaránt. Az összehangolás elősegítheti, hogy a pár tagjai képesek legyenek a saját nemiségük attribútumait magukban minél teljesebben kibontakoztatni, és tudják engedni, segíteni a párjukat is ebben a folyamatban, hogy mindez kölcsönösen megtörténhessen. A párhangoláson a párnak együtt kell jelen lennie, és a hangolást egy női és egy férfi energetizáló végzi. Az első két hétben heti három alkalom, utána heti egy alkalom javasolt, a hangolás alkalmanként egy órás. Szexuális problémák, gyermekvállalási nehézségek esetén különösen hatékony lehet.

Jelentkezés

Időpont-egyeztetés az átadók lapfülön található elérhetőségeken lehetséges.

„Légy te a változás, melyet látni szeretnél a világban.”

Mahatma Gandhi