Út önmagunkhoz

A KolibriEnergia célja, hogy segítsen életünkben a harmónia megteremtésében és fenntartásában, valamint fizikai, érzelmi vagy mentális tünet formájában jelentkező elakadások esetén az egyensúly helyreállításában. Amikor kozmikus energiával emeljük a rezgésszintünket, az egyrészt segíthet beindítani, felgyorsítani a fizikai testben a tüneteket csökkentő, megszüntető harmonizáló folyamatokat, másrészt kedvezően hathat a tünetek hátterében álló tudati okokra is, és segíthet azok feltárásában, megértésében és kioldásában.

A KolibriEnergia természetesen segít: nem valaki által vezetve, hanem inkább saját magasabb minőségünk által vezettetve fejlődhetünk. A vezettetés révén nem csak a földi síkon oldódnak meg életünk kihívásai, de a lélekminőség szintjén is komoly fejlődési szakaszokon mehetünk keresztül.

A KolibriEnergiával egy önálló, a régebbi korokban (pl. Lemúria, Atlantisz, Egyiptom) már többször is használt – a természet és a színek-fények energiájának megértésén alapuló – tudást keltünk életre.

A KolibriEnergia a természet erejének megnyilvánulása. A természet rezgéseire építve pedig nagyon dinamikus kiegyensúlyozó, harmonizáló frekvenciák indulhatnak el bennünk. Ezeket használhatjuk erőteljes kézrátételes energiaközvetítésre, energia tudati küldésére, energiával való feltöltésre, a testből a nem odavaló energiagócok kiemelésére, energetikai tisztításra, védelemre, fizikai, érzelmi és mentális állapotok átalakítására, „reinkarnációs utazásnak” is nevezett karmikus oldásra, a férfi és női energiák kiegyensúlyozására és a párkapcsolati elakadások feloldására, és még sok minden másra.

A KolibriEnergia a természet összefüggésein alapul és így magától értetődően egyszerű, természetes és közben mégis csodálatosan teljes. Mindennapi használata is egyszerű, és könnyeden beilleszthető a XXI-i századi életkörülmények közé.

Behangolások révén, a színek energiáival dolgozik, és bár nagyon egyszerű, ugyanakkor minden kihívásra találhatunk vele megoldást, mivel az Univerzumban mindenre van egy színárnyalat, ami azt a helyzetet gyógyíthatja. Végtelen színárnyalat van, és mindez arra is tanít, hogy meg tudjuk találni azt, ami abban a helyzetben és pillanatban éppen ránk rezonál. A sokszínűség azt is mutatja, hogy mindig sokféle út van, sokféle lehetőség, ne szűkítsük be magunkat, alkalmazkodjunk a körülményekhez, figyeljük a környezetet, hiszen mindenre ott van a válasz!